Jo, nuk keni nevojë për njohuri teknike për të punuar me Alventech. Ekipi ynë do t'ju udhëheqë gjatë gjithë procesit, që nga konsultimi fillestar deri tek hapja e faqes në internet. Ne ju sigurojmë të keni një sistem të menaxhimit të website-it për të përditësuar dhe mirëmbajtur me lehtësi faqen tuaj.