Ju mund të kontaktoni Alventech përmes numrit tonë të shërbimit ndaj klientit, i disponueshëm 24/7. Për më tepër, mund të na kontaktoni nëpërmjet rrjeteve sociale të Alventech, formularit të kontaktit dhe livechat në faqen tonë të internetit.