Për të filluar bashkëpunimin me Alventech, mjafton të na kontaktoni përmes faqes sonë të internetit ose të na telefononi. Ne do të planifikojmë një konsultim fillestar për të diskutuar kërkesat, qëllimet dhe buxhetin e projektit tuaj. Më pas, ekipi ynë do të punojë së bashku me ju për të sjellë në jetë vizionin tuaj.