Një faqe interneti e Alventech krijohet dhe ju dorëzohet brenda 5 ditëve pas blerjes suaj. Pasi të krijohet faqja juaj e internetit, ju mund të shesni menjëherë në internet dhe të gjeneroni të ardhura duke e përshtatur atë për biznesin tuaj. Përshtatjet përfshijnë përcaktimin e kategorive, nën-kategorive dhe markave, ngarkimin e produkteve, personalizimin e faqes dhe integrimet virtuale të POS-it.