Po, sepse faqja jonë e internetit përdor protokollet e kriptimit të standardeve të industrisë (SSL) për të siguruar që të dhënat tuaja të transmetohen në mënyrë të sigurt. Ne nuk ruajmë asnjë informacion pagese në serverët tanë dhe të gjitha transaksionet përpunohen përmes portave të besueshme dhe të sigurta të pagesave.