Ne ofrojmë shërbime të dizajnit të web-it me cilësi të lartë, por nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen tuaj, jeni të lutur të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes. Ne kemi një politikë rimbursimi në fuqi dhe do ta shqyrtojmë rastin tuaj në baza individuale për të gjetur një zgjidhje të kënaqshme.