Po, sapo të përfundoni blerjen tuaj në internet, do të merrni një email konfirmimi të porosisë në adresën e dhënë gjatë blerjes. Ky email do të përmbajë detajet e blerjes suaj, duke përfshirë shërbimet që keni porositur, koston totale dhe çdo informacion tjetër përkatës.