A duhet të kem njohuri teknike për të bashkëpunuar me Alventech?

No, you don’t need technical knowledge to work with Alventech. Our team will guide you through the entire process, from initial consultation to website launch. We will ensure that you have a user-friendly website management system to easily update and

Çfarë lloj mbështetjeje të vazhdueshme ofron Alventech?

Alventech ofron mbështetje teknike të vazhdueshme dhe shërbime të mirëmbajtjes për të siguruar funksionimin normal të faqes suaj të internetit. Ne jemi në dispozicion për të adresuar çdo problem, për të kryer përditësime dhe për të ofruar udhëzime sipas nevojës.

A do më mbështesë Alventech gjatë konfigurimeve?

Alventech ju mbështet gjatë konfigurimit të faqes suaj të tregtisë elektronike duke organizuar trajnime falas për tregtinë elektronike që tregojnë përdorimin e panelit të menaxhimit të ofruar nga Alventech.

Si mund të kontaktoj me Alventech?

Ju mund të kontaktoni Alventech përmes numrit tonë të shërbimit ndaj klientit, i disponueshëm 24/7. Për më tepër, mund të na kontaktoni nëpërmjet rrjeteve sociale të Alventech, formularit të kontaktit dhe livechat në faqen tonë të internetit.