Pse duhet të përdor infrastrukturën e Alventech?

Lider në infrastrukturën e tregtisë elektronike, Alventech është zgjedhja e preferuar për bizneset që operojnë si në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, me veçori që mundësojnë bizneset të thjeshtojnë proçeset e tyre të tregtisë elektronike dhe të menaxhojnë në mënyrë efektive dyqanin e tyre online.

Sa është pagesa për një faqe të tregtisë elektronike Alventech?

Alventech enables businesses that want to establish an e-commerce site to do so within the scope of basic package, standard e-commerce package, and Alventech premium package services. Alventech e-commerce packages are offered for sale starting from 468€, with prices shaped

Cili është plani i tregtisë elektronike Alventech?

Infrastrukturat e tregtisë elektronike Alventech dhe zgjidhjet që ne ofrojmë janë krijuar për njerëzit që duan të shesin online. Këto përfshijnë infrastrukturat e e-commerce, aplikacionet native mobile dhe modelet e integrimit të e-commerce të zhvilluara nga Alventech për tregtinë elektronike.