Krijoni tani
Website & App!

Përqafoni Risitë Teknologjike
për një Performancë të Pakrahasueshme Biznesi

Proçesi me tre hapa

Në Alventech, ne ndjekim një proçes të thjeshtë që kombinon kreativitetin, funksionalitetin dhe nevojën e përdoruesit për të realizuar idetë tuaja.

1
Modelimi

Modelimi

Gjatë kësaj faze, ne bashkëpunojmë me ju për të kuptuar objektivat e biznesit tuaj, audiencën e synuar dhe preferencat e dizajnit.

2
Kodimi

Kodimi

Në bazë të njohurive të marra nga faza e planifikimit, ekipi ynë i dizajnit fillon të krijojë konfigurimet e përshtatshme për përdoruesin.

3
Launch Website & App

Publikimi Website & App

Ne ju mundësojmë rregjistimin e domain-it, konfigurimin e hostit dhe një kalim të sigurt në botën virtuale.

Krijo tani Website & App

Ne synojmë të tejkalojmë pritshmëritë tuaja duke ju ofruar një faqe interneti vizualisht moderne, të thjeshtë për çdo përdorues dhe funksionale, e cila jo vetëm do të ndikojë në rritjen e audiencës tuaj, por gjithashtu do ju ndihmojë të arrini qëllimet e biznesit.

Web dizajn në formate të ndryshme
Aplikacion për iOS dhe Android
Integrimi i API-ve të palëve të treta

Filloni tani shitjet online dhe rrisni fitimin tuaj

Përqafoni fuqinë e tregtisë online dhe krijoni mundësi të reja për biznesin tuaj duke arritur një audiencë globale dhe duke maksimizuar potencialin tuaj të shitjeve me zgjidhjet tona gjithëpërfshirëse të shitjeve online.

Konfigurimi i sigurt i biznesit tuaj në internet
Integrimi me mënyrat e pagesave
Zgjidhje inovatore të tregtisë elektronike
Realizoni projektin tuaj

Realizoni projektin tuaj

Alventech ofron mundësinë për të pasur faqen tuaj të internetit me standardet më të larta të sigurisë dhe konceptet më moderne të dizajnit.

Modelimi

Modelimi

Zbuloni identitetin unik të markës tuaj dhe audiencën e synuar.

Përcaktoni

Artikuloni qartë qëllimet dhe kërkesat e projektit tuaj.

Dizajni

Krijoni një faqe tërheqëse dhe të thjeshtë për përdoruesit.

Kodimi

Jepni jetë dizajnit tuaj duke përdorur teknologjitë më të fundit.

Implementimi

Startoni website-in ose aplikacionin tuaj.

Dorëzimi

Siguroni rezultate të jashtëzakonshme që tejkalojnë pritshmëritë tuaja.

Disa nga veçoritë më të reja

Këto veçori ju ofrojnë shërbim të besueshëm, mbështetje maksimale dhe mirëmbajtje për të siguruar që asetet tuaja dixhitale të vazhdojnë të performojnë në mënyrën më të mirë.

featured

iOS dhe Android

Përdorni fuqinë e të dy platformave për të arritur një audiencë më të gjerë.

Dizajn Modern

Krijoni tani website & app me dizajnet më moderne të cilat rrisin prezencën online.

Siguri e lartë

Siguroni mbrojtjen maksimale të të dhënave të biznesit tuaj me nivelin më të lartë të kriptimit.

Performancë e lartë

Përjetoni shpejtësinë maksimale dhe funksionalitetin e pandërprerë të faqes në internet.

Rrisni shitjet dhe klikimet

Zgjidhjet tona strategjike të marketingut janë krijuar për të nxitur klikimet e synuara në faqen tuaj të internetit dhe për të optimizuar konvertimet, duke ju ndihmuar të arrini rritje të jashtëzakonshme në shitje dhe shikueshmëri në internet.

Rank higher in search engines with excellent SEO compliance and flexible e-commerce SEO modules.

Përdoruesit e Alventech mund të tërheqin ndjekës të rinj, të rrisin vlerën e markës dhe të marrin më shumë klientë të mundshëm duke përdorur integrimet tona në mediat sociale.

Streamline your e-commerce operations with seamless shipping and secure payment integrations, ensuring a great experience for your customers from checkout to delivery.

Jini të qetë duke ditur se ekipi ynë i përkushtuar i mbështetjes është i disponueshëm gjatë gjithë kohës për t'ju ndihmuar me çdo pyetje ose shqetësim, duke ofruar ndihmë të shpejtë dhe të besueshme sa herë që ju nevojitet.

featured

Përjetoni fuqinë e inovacionit

Bëhuni pjesë e Alventech dhe dëshmoni transformimin që pret biznesin tuaj.

Zhvillimi i aplikacionit

Ne jemi të specializuar në ndërtimin e aplikacioneve që shfrytëzojnë potencialin e plotë të platformave iOS dhe Android, duke ofruar performancë superiore dhe funksionalitet të plotë.

Marrëdhënia mes platformave

Qasja jonë e zhvillimit të aplikacioneve ndër-platformë lejon që aplikacioni juaj të funksionojë pa probleme në shumë sisteme operative, duke arritur një audiencë më të gjerë dhe kosto minimale.

Integrimi i API-ve të palëve të treta

Aplikacionet tona integrohen pa probleme me API-të dhe shërbimet e palëve të treta, duke mundësuar funksionalitete të veçanta si integrimi mënyrave të pagesës, integrimin e mediave sociale, shërbimet e vendndodhjes dhe më shumë.

Optimizimi i motorit të kërkimit

Faqet tona të internetit janë të optimizuara për motorët e kërkimit, duke përdorur praktikat më të mira në elementët e SEO për të rritur ndjekshmërinë dhe për të nxitur klikimet në faqen tuaj të internetit.

Konfigurim i sigurt i biznesit në internet

Ne krijojmë dhe konfigurojmë dyqanin tuaj online me një paraqitje miqësore për përdoruesit, navigim të thjeshtë dhe dizajn tërheqës për të ofruar një përvojë ekselente blerjeje për klientët tuaj.

Integrimi i mënyrave të pagesës

Mbroni transaksionet e klientëve tuaj me nivelin më të lartë të sigurisë duke ofruar një proçes të thjeshtë dhe shumë menyra pagese në një platformë të vetme.

Menaxhimi i inventarit

Menaxhoni lehtë inventarin tuaj, ndjekni porositë dhe thjeshtoni proceset e komplikuara për të ruajtur nivelet optimale të stokut dhe për të siguruar dërgesat në kohë.

Statistika në marketing

Strategjitë tona të drejtuara nga të dhënat dhe teknikat e optimizimit drejtojnë trafikun e synuar, rrisin konvertimet dhe maksimizojnë rritjen e shitjeve të biznesin tuaj online.

Aplikacion iOs dhe Android

Ne jemi të specializuar në krijimin e aplikacioneve celulare me cilësi të lartë, si për platformat iOS ashtu edhe për Android, duke siguruar performancë të lartë.

Zhvillimi i aplikacioneve mes platformave

Ndërtoni një herë, vendoseni kudo. Qasja jonë e zhvillimit të aplikacioneve mes platformave duke përdorur metoda si React Native ju lejon të rrisni një audiencë më të gjerë në mënyrë efikase.

Dizajni i aplikacionit me në qendër përdoruesin

Ekipi ynë fokusohet në krijimin e faqeve tërheqëse të aplikacioneve celulare, duke rritur angazhimin, optimizimin, kohën e qendrimit të vizitorëve, trafikun, dhe eksperiencën e përdoruesit.

Optimizimi dhe mbështetja e aplikacionit

Nga optimizimi i performancës deri tek përditësimet e rregullta dhe mbështetja e vazhdueshme, ne sigurojmë që aplikacioni juaj të mbetet i sigurt, i përditësuar dhe i përshtatshëm për përdoruesit.

Çertifikata SSL

Ne ofrojmë instalimin dhe menaxhimin e certifikatave SSL, duke siguruar transmetim të sigurt të të dhënave dhe duke krijuar besim me vizitorët e faqes suaj të internetit.

Kriptimi dhe mbrojtja e të dhënave

Masat tona gjithëpërfshirëse të sigurisë përfshijnë teknika të fuqishme të kriptimit të të dhënave dhe mekanizma të avancuar të mbrojtjes për të siguruar të dhënat tuaja të biznesit nga aksesi i paautorizuar.

Testimi i depërtimit

Ne kryejmë vlerësime të plota dhe teste depërtimi për të identifikuar dobësitë në sistemet tuaja, duke na lejuar të adresojmë në mënyrë proaktive dhe të zbusim rreziqet e mundshme të sigurisë.

Konsulencë dhe Trajnim për Sigurinë

Konsulentët tanë me përvojë të sigurisë ofrojnë zgjidhje të përshtatshme dhe programe trajnimi mbi praktikat më të mira për ekipin tuaj , duke përmirësuar qëndrimin tuaj të përgjithshëm të sigurisë.

Krijimi dhe konfigurimi i serverit

Ne sigurojmë një proces të qetë dhe efikas të krijimit dhe konfigurimit të serverit, të përshtatur me kërkesat tuaja specifike dhe të optimizuar për performancën dhe sigurinë.

Monitorimi dhe mirëmbajtja e serverit

Monitorimi ynë proaktiv dhe shërbimet e mirëmbajtjes së rregullt sigurojnë stabilitetin, disponueshmërinë dhe performancën optimale të serverëve, duke minimizuar kohën e ndërprerjes dhe duke maksimizuar produktivitetin.

Implementimi i serverit

Ne jemi të specializuar në vendosjen dhe menaxhimin e serverëve cloud, duke shfrytëzuar fuqinë e teknologjisë cloud për të ofruar shkallëzim, fleksibilitet dhe efikasitet të kostos për biznesin tuaj.

Migrimi dhe përditësimet e serverit

Migroni pa probleme websitin tuaj ekzistues ose përmirësoni infrastrukturën tuaj me ekspertizën tonë, duke minimizuar ndërprerjet dhe duke siguruar një kalim të qetë në një mjedis serveri më të avancuar dhe më të besueshëm.