Paketat e Çmimeve

Zgjidhni Paketën tuaj

Faqja jonë e çmimeve ofron një sërë planesh fleksibël të përshtatura për të përmbushur kërkesat tuaja specifike,
duke ju ofruar opsione me kosto efektive që përputhen me buxhetin tuaj dhe qëllimet e biznesit.

Basic
39 €
Në Muaj / Pagesë Vjetore
  • Siguri e lartë
  • Çertifikata SSL
  • Hapësirë e pakufizuar në internet
  • Trafik në web 1500 GB / vit
  • 5 adresa emaili biznesi
  • Infrastrukturë e raportimi
  • Plus 34 veçori të tjera të reja
  • Optimizimi i motorit të kërkimit
  • Aplikacionet livechat
  • Integrimi i mediave sociale
  • POS virtual
Filloni tani
Standard
Më e preferuara
49 €
Në Muaj / Pagesë Vjetore
  • Siguri e lartë
  • Çertifikata SSL
  • Hapësirë e pakufizuar në internet
  • Trafik në web 3000 GB / vit
  • < 25 adresa emaili biznesi
  • Optimizimi i motorit të kërkimit
  • POS virtual
  • Hyrje me media sociale
  • Plus 60 veçori të tjera të reja
  • Aplikacion Android & iOS
  • Tema dizajni premium
Filloni tani
Premium
69 €
Në Muaj / Pagesë Vjetore
  • Siguri e lartë
  • Çertifikata SSL
  • Hapësirë e pakufizuar në internet
  • Trafik në web 5000 GB / vit
  • Adresa emaili pa limit
  • Aplikacion Android & iOS
  • Tema dizajni premium
  • Filtrim i detajuar
  • Email & SMS Integration
  • Verifikimi i anëtarësimit
  • Plus 70 veçori të tjera të reja
Filloni tani

Besuar nga marka ndërkombëtare

Zbuloni listën e gjerë të markave dhe bizneseve lider në industri, të cilët kanë besuar në shërbimet tona.

Proces i shpejtë dhe i lehtë Proces i shpejtë dhe i lehtë

Proces i shpejtë dhe i lehtë

Zgjidhjet tona të integrimit fuqizojnë biznesin tuaj për t'u lidhur, automatizuar dhe për të optimizuar rrjedhshmërinë e punës pa mundim.

Kontaktoni Shikoni më shumë
Krijoni asetin <br> tuaj dixhital
Krijoni asetin <br> tuaj dixhital

Krijoni asetin
tuaj dixhital

Në rrjetin e sotëm dixhital, të kesh një prani të fortë në internet është thelbësore për suksesin. Zgjidhjet tona gjithëpërfshirëse ju fuqizojnë të lini gjurmën tuaj dixhitale, duke ju mundësuar të arrini një audiencë më të gjerë, të përmirësoni markën dhe të lidheni me klientët në platforma të shumta.

Zbuloni më shumë