Shape 01
Shape 02
Shape 03

Kontaktoni me
Alventech për mbështetje teknike.

Nëse keni pyetje, keni nevojë për ndihmë ose dëshironi të eksploroni mundësi partneriteti, ne jemi gati t'ju dëgjojmë dhe t'ju ofrojmë mbështetjen që ju nevojitet.

Rreth nesh

Alventech është një kompani software-sh dhe informatike që u mundëson kompanive të tregtisë elektronike të krijojnë faqet e biznesit online. Ne ofrojmë zgjidhje speciale dhe shërbime dizajni për sektorin e tregtisë elektronike. Alventech bashkëpunon me shumë kompani kombëtare dhe globale.

Alventech është ofruesi më i avancuar i softuerit të tregtisë elektronike për bizneset që duan të krijojnë website. Me infrastrukturat e tregtisë elektronike të Alventech, kompanitë mund të krijojnë faqet online dhe të menaxhojnë më lehtë proceset e tyre.

Alventech ofron avantazhe për bizneset që zgjedhin të përdorin shërbimet tona. Këto avantazhe përfshijnë një infrastrukturë të tregtisë elektronike të bazuar në cloud që ofron fleksibilitet, shërbime eksperte të dizajnit dhe zhvillimit të web-it që krijojnë faqe interneti vizualisht mahnitëse dhe shumë funksionale, një grup modulesh dhe veçorish që u mundësojnë bizneseve të menaxhojnë me lehtësi proceset e tyre të tregtisë elektronike dhe të rrisin shitjet e tyre, si dhe mbështetje dhe mirëmbajtje të vazhdueshme teknike për të siguruar funksionimin e qetë të dyqanit online.

Alventech është një kompani e specializuar në krijimin e faqeve të internetit vizualisht tërheqëse dhe shumë funksionale. Ne mund ta ndihmojmë biznesin tuaj duke krijuar dhe zhvilluar një faqe interneti profesionale që plotëson nevojat dhe qëllimet tuaja specifike.

Alventech ka eksperiencë në krijimin e llojeve të ndryshme të faqeve të internetit, duke përfshirë kategorinë e biznesit, tregtisë elektronike, portofolit të projekteve, bloget dhe më shumë. Ne i përshtasim shërbimet tona sipas industrisë tuaj dhe audiencës së synuar.

Mbështetja e klientit

Ju mund të kontaktoni Alventech përmes numrit tonë të shërbimit ndaj klientit, i disponueshëm 24/7. Për më tepër, mund të na kontaktoni nëpërmjet rrjeteve sociale të Alventech, formularit të kontaktit dhe livechat në faqen tonë të internetit.

Alventech ju mbështet gjatë konfigurimit të faqes suaj të tregtisë elektronike duke organizuar trajnime falas për tregtinë elektronike që tregojnë përdorimin e panelit të menaxhimit të ofruar nga Alventech.

Alventech ofron mbështetje teknike të vazhdueshme dhe shërbime të mirëmbajtjes për të siguruar funksionimin normal të faqes suaj të internetit. Ne jemi në dispozicion për të adresuar çdo problem, për të kryer përditësime dhe për të ofruar udhëzime sipas nevojës.

Jo, nuk keni nevojë për njohuri teknike për të punuar me Alventech. Ekipi ynë do t'ju udhëheqë gjatë gjithë procesit, që nga konsultimi fillestar deri tek hapja e faqes në internet. Ne ju sigurojmë të keni një sistem të menaxhimit të website-it për të përditësuar dhe mirëmbajtur me lehtësi faqen tuaj.

Çmimet

Infrastrukturat e tregtisë elektronike Alventech dhe zgjidhjet që ne ofrojmë janë krijuar për njerëzit që duan të shesin online. Këto përfshijnë infrastrukturat e e-commerce, aplikacionet native mobile dhe modelet e integrimit të e-commerce të zhvilluara nga Alventech për tregtinë elektronike.

Për bizneset që duan të krijojnë një faqe të tregtisë elektronike (website) Alventech ofron paketën bazë, standard dhe premium. Paketat e-commerce të Alventech fillojnë nga 468€, me çmime të formësuara sipas nevojave të kompanisë suaj. Zgjidhni paketën që ju përshtatet dhe shijoni privilegjet e tregtisë online.

Lider në infrastrukturën e tregtisë elektronike, Alventech është zgjedhja e preferuar për bizneset që operojnë si në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, me veçori që mundësojnë bizneset të thjeshtojnë proçeset e tyre të tregtisë elektronike dhe të menaxhojnë në mënyrë efektive dyqanin e tyre online.

Blerjet Online

Për të bërë një porosi për shërbimet tona të dizajnit në internet, thjesht vizitoni faqen tonë të internetit dhe shfletoni ofertat tona të shërbimeve. Pasi të gjeni paketën që i përshtatet nevojave tuaja, klikoni në butonin "Fillo Tani" dhe do të udhëhiqeni përmes procesit të arkëtimit.

Ne pranojmë mënyra të ndryshme pagese për blerjet në internet, duke përfshirë kartat e kreditit (Visa, MasterCard, American Express), PayPal dhe porta të tjera të sigurta të pagesave në internet. Mund të zgjidhni opsionin e preferuar të pagesës gjatë procesit të arkëtimit.

Po, sepse faqja jonë e internetit përdor protokollet e kriptimit të standardeve të industrisë (SSL) për të siguruar që të dhënat tuaja të transmetohen në mënyrë të sigurt. Ne nuk ruajmë asnjë informacion pagese në serverët tanë dhe të gjitha transaksionet përpunohen përmes portave të besueshme dhe të sigurta të pagesave.

Po, sapo të përfundoni blerjen tuaj në internet, do të merrni një email konfirmimi të porosisë në adresën e dhënë gjatë blerjes. Ky email do të përmbajë detajet e blerjes suaj, duke përfshirë shërbimet që keni porositur, koston totale dhe çdo informacion tjetër përkatës.

Nëse keni nevojë të bëni modifikime, jeni të lutur të kontaktoni mbështetjen tonë të klientit sa më shpejt të jetë e mundur me detajet e porosisë tuaj. Ne jemi të gatshëm për t'ju ndihmuar me çdo rregullim të nevojshëm.

Ne ofrojmë shërbime të dizajnit të web-it me cilësi të lartë, por nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen tuaj, jeni të lutur të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes. Ne kemi një politikë rimbursimi në fuqi dhe do ta shqyrtojmë rastin tuaj në baza individuale për të gjetur një zgjidhje të kënaqshme.

Mbështetje teknike

Nëse dëshironi të kaloni në infrastrukturën e tregtisë elektronike Alventech, mund të kontaktoni shërbimet e klientëve dhe konsulentët e shitjeve të Alventech për të marrë informacion në lidhje me paketat e tregtisë elektronike që i përshtaten më mirë nevojave dhe qëllimeve të kompanisë suaj. Duke blerë paketën e tregtisë elektronike për të cilën keni vendosur, mund ta zhvendosni faqen tuaj në Alventech.

Infrastruktura e tregtisë elektronike Alventech është 100% e pajtueshme me SEO. Alventech e kupton rëndësinë e optimizimit të motorit të kërkimit (SEO) për përmirësimin e shikueshmërisë së faqes suaj të internetit. Ne zbatojmë praktikat më të mira të SEO gjatë procesit të zhvillimit të faqes në internet për të rritur shanset tuaja për t'u renditur më lart në rezultatet e motorëve të kërkimit. Kompania jonë siguron që paneli më i avancuar i menaxhimit të SEO të përfshihet në paketat e e-commerce, duke lejuar klientët tanë të kryejnë punën e tyre SEO shpejt dhe me lehtësi. 

Alventech ofron sigurinë dhe mbrojtjen më të lartë me certifikata SSL 256-bit për të gjitha shërbimet tona.

Një faqe interneti e Alventech krijohet dhe ju dorëzohet brenda 5 ditëve pas blerjes suaj. Pasi të krijohet faqja juaj e internetit, ju mund të shesni menjëherë në internet dhe të gjeneroni të ardhura duke e përshtatur atë për biznesin tuaj. Përshtatjet përfshijnë përcaktimin e kategorive, nën-kategorive dhe markave, ngarkimin e produkteve, personalizimin e faqes dhe integrimet virtuale të POS-it.

Po, Alventech zhvillon faqe interneti të përgjegjshme që janë të përshtatshme për formate të ndryshme. Kjo do të thotë se faqja juaj e internetit do të përshtatet me madhësi dhe pajisje të ndryshme të ekranit, duke ofruar një përvojë optimale të shfletimit për vizitorët tuaj.

Për të filluar bashkëpunimin me Alventech, mjafton të na kontaktoni përmes faqes sonë të internetit ose të na telefononi. Ne do të planifikojmë një konsultim fillestar për të diskutuar kërkesat, qëllimet dhe buxhetin e projektit tuaj. Më pas, ekipi ynë do të punojë së bashku me ju për të sjellë në jetë vizionin tuaj.

Për çfarë lloj ndihme keni nevojë sot?

ticket-support icon

Mbështetja e klientit

email icon

Need Technical Support