Detajet e punës
Departmenti

Departmenti i Shitjeve

Vendndodhja

Tirane, AL

Lloji i punës

Me kohë të plotë

Kualifikimet

Diplomë Master

Përvoja

3 vjet

Jeni të motivuar dhe të orientuar drejt marketingut? Alventech kërkon të punësojë një agjent shitjesh për t'u bashkuar me ekipin tonë dhe për të nxitur rritjen e biznesit. Si agjent shitjesh, ju do të përfaqësoni kompaninë tonë dhe do të jeni përgjegjë për ndërtimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve të forta me klientët e mundshëm. Qëllimi juaj kryesor do të jetë të identifikoni mundësitë e shitjeve, të shfaqni produktet dhe shërbimet tona inovative dhe të bëni marrëveshje për të arritur objektivat e të ardhurave.

 

Përgjegjësitë:

 • Të hulumtoni tregun për të identifikuar klientët potencialë dhe mundësitë e reja të shitjes.
 • Të kontaktoni në mënyrë proaktive me klientë përmes kanaleve të ndryshme, duke përfshirë telefonata, email dhe rrjete sociale.
 • Të prezantoni shërbimet tona për klientët e mundshëm, duke theksuar propozimet e tyre unike të vlerës.
 • Të ndërtoni dhe të ushqeni marrëdhënie afatgjata me klientët, duke kuptuar nevojat e tyre dhe duke ofruar zgjidhje të përshtatshme.
 • Të bashkëpunoni me ekipin e shitjeve për të zhvilluar strategji efektive dhe për të arritur qëllimet individuale dhe ekipore të shitjeve.
 • Të mbani krah për krah trendet e industrisë, zhvillimet e tregut dhe aktivitetet e konkurrentëve për të mbajtur një avantazh konkurrues.
 • Të mbani shënime të sakta të aktiviteteve të shitjeve, ndërveprimet me klientët dhe ndjekjet në sistemin CRM.
 • Të merrni pjesë në takimet e shitjeve dhe sesionet e trajnimit për të përmirësuar aftësitë e shitjeve.

 

Kërkesat:

 • Të keni përvojë të dëshmuar në shitje, me një historik të përmbushjes ose tejkalimit të objektivave të shitjeve.
 • Të keni aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe negociuese për të artikuluar në mënyrë bindëse përfitimet e produktit.
 • Të jeni të motivuar për të arritur dhe tejkaluar qëllimet e shitjeve.
 • Të keni aftësi të mira komunikimi për të ndërtuar raporte me klientë të ndryshëm.
 • Të keni njohuri mbi softuerin CRM dhe aftësi në përdorimin e mjeteve të tij për të menaxhuar rrjedhën e shitjeve.
 • Të keni aftësi për t'u përshtatur me një mjedis pune me ritme të shpejta dhe dinamike.
 • Të keni një qëndrim pozitiv, elasticitet dhe gatishmëri për të përqafuar sfidat.

 

Bashkohuni me ne në Alventech dhe bëhuni pjesë e një ekipi pasionant të përkushtuar për të nxitur inovacionin.Si agjent shitjesh, ju do të keni mundësinë të shfaqni ekspertizën tuaj të shitjeve, të ndikoni në suksesin e kompanisë sonë dhe të rritni karrierën tuaj brenda një mjedisi mbështetës dhe shpërblyes. Hidhni sot hapin e parë drejt një karriere shitjeje të kënaqshme dhe emocionuese me Alventech!